Dijital Pazarlama Uzmanı Ne Kadar Maaş Alır?

Dijital pazarlama uzmanı ne kadar maaş alır sorunusun yanıtına geçmeden önce kısaca dijital pazarlamadan söz edelim. Dijital pazarlama kavramını son zamanlarda sizler de sık sık duydunuz sanırım. Bu konuyu okuyorsanız da açıkça belli ki dijital pazarlamaya bir merak ve ilginiz söz konusu. Her iş kolunda olduğu gibi dijital pazarlama sektöründe de bazı önemli temel taşlar mevcut. Her an güncel kalmak ve güncellemelere ayak uydurmak dijital pazarlama da son derece önemlidir.
dijital-pazarlama-uzmani-ne-kadar-maas-alir
Gelelim sorumuzun yanıtına, yılların birikimi ile belirli bir tecrübeye sahip bir uzman ile dijital pazarlamaya yeni adım atmış kişilerin alacağı maaşlar tabi ki farklı olacak. 1.500 TL ile 5.000 TL arasında dönüşüm olduğunu belirtebiliriz. Sektöre yeni adım atmış uzmanlar ortalama olarak 1.500 TL civarı maaş alabilirken tecrübeli uzmanlar 4.500 TL ve üzeri hatta çoğu deneyimli uzman kendi maaşını kendisi belirler diyebiliriz. Tabi bu rakamların çok çok üzerinden ücretler karşılığında projeye dahil olan uzmanlar da mevcut.

Kendinize dijital pazarlama uzmanı sıfatını verebilmeniz için bu sıfatın içerisini bilgi ve birikimleriniz ile doldurmanız gerekiyor. Sertifika, mezuniyet elbette ki çok önemli ancak işi bu belgeler yapmıyor. Uzman, işin mutfağına girip tüm detayları ince eleyip sıkı dokuyabilendir. En alttan başlayıp en üste çıkmayı hedefleyen adaylar için belirttiğim bu maddeler gerçekten önemlidir.

Yorum bırakın